NL FR EN

Isabelle Collet – Life & Professional Coach

Als Coach (ICF-certificering) help ik u te begrijpen, perspectief te krijgen, structuur aan te brengen, te vereenvoudigen, uw eigen oplossingen te vinden.


Op basis van een certificaat in ‘parental & professional burn-out’ (UCLouvain), help ik u de oorzaken van uw uitputting te begrijpen en wat u energie geeft, om vervolgens op deze punten te evolueren. Ik ondersteun u bij het voorkomen van een burn-out en bij de terugkeer naar het werk, zodat u niet in de valkuilen van het verleden trapt.

Tegelijkertijd stelt mijn ervaring in bedrijven mij in staat om veel problemen in verband met het professioneel leven aan te pakken: evenwicht tussen werk en privéleven, stressbeheer, ontkoppeling, zoeken naar betekenis of motivatie, vermogen om "nee" te zeggen, relationele moeilijkheden, beheer van lastige situaties, communicatie, teambeheer, professionele heroriëntatie...

Ten slotte begeleid ik ook mensen bij levensovergangen, met een specifieke belangstelling voor de overgang naar het pensioen.


Mijn praktijk is gebaseerd op gestructureerde methoden, certificeringen en diverse opleidingen in persoonlijke ontwikkeling. Ik beschik over een brede reeks tools, maar ik richt me eerst op het begrijpen van uw situatie en selecteer vervolgens de juiste tool om u vooruit te helpen.

Luisteren, dialoog en co-constructie vormen de basis van mijn aanpak. Een respectvolle, warme en energieke aanwezigheid helpt mij om positieve verandering te ondersteunen.

Na mijn studies in Management (2002 - UCLouvain) ben ik mijn carrière begonnen in de financiële wereld en daarna verder gegaan in het bedrijfsleven als consultant in personeelsbeheer, projectbeheer en changemanagement. Tegenwoordig werk ik als coach, terwijl ik projecten blijf beheren in organisaties van allerlei omvang.


Hoewel ik een goede kennis van het Nederlands heb, werk ik liever in het Frans.

Contact : 0488/483.082 of www.intandem.be

Astrid de Bellefroid - Kinesitherapie

Na mijn afstuderen aan de UCL in 2009 heb ik eerst enkele jaren in een medisch huis gewerkt. Om familale redenen ben ik toen verhuisd naar Berlijn, waar ik algemene fysiotherapie beoefende in een multidisciplinaire praktijk. Dit was een zeer rijke ervaring, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, die me openstelde voor andere technieken en me in staat stelde Duits te leren.

Terug in België specialiseerde ik me in urogynaecologie en pre- en postnatale fysiotherapie. Als moeder van drie kleine meisjes ben ik ervan overtuigd dat steun tijdens de zwangerschap en follow-up in de periode na de bevalling essentieel zijn om deze verandering sereen door te maken.

Ik blijf ook algemene fysiotherapie (rug- en gewrichtsproblemen, peesontstekingen,...) en ademhalingstherapie (kinderen en volwassenen) uitoefenen. Ik werk samen met artsen en osteopaten om zo goed mogelijk aan de behoeften van patiënten te voldoen.


Contact en afspraken : 0471/127.155 ou www.doctoranytime.be